Az Apollo-20 ügy...


Tisztelt Olvasók, kérem nézzék el nekem hogy -egyenlőre- nem mutatkozok be.
Eme bloggal szeretném bemutatni, azt a tevékenységünket, ami az  Apollo 20 Holdexpedíció köré épül. Mint tudják,1969-1972 közt az USA sikeresen végrehajtotta -nagy nehézségek árán- az emberes holdraszállásokat. Amióta az eszemet tudom,borzasztóan érdekel minden ami az Apollo repülésekkel kapcsolatos...éppen ezért kezdtünk bele ebbe a kutatásba. A 2009-es  év tavaszán,valami egészen elképesztő állítással szembesültem...Egy ismeretlen forrás azt állította, hogy nem az Apollo 17 utasai voltak az utolsó emberek a holdon...természetesen nem is figyeltem volna fel erre a hírre, ha nem hangzik el az alábbi állítás:

"Buzz Aldrin az Apollo 11,az első Holdraszállás egyik űrhajósa mesélt arról,hogy megmagyarázhatatlan jelenségeket tapasztalt,és Edgar Mitchell -ő volt a hatodik ember a holdon- mondott hasonlóakat.A nyilatkozatokkal egy időben,a világhálón kezdett terjedni az a képsor amelyet a feltételezések szerint az Apollo 20 utasai készítettek. Erről a felvételről,valójában senki sem tudja hol készültek...
ELLENBEN AZ ÁLLÍTÓLAGOS FŐLDŐN KÍVÜLI ŰRHAJÓRÓL
KÉSZÍTETT KÉPSOR MEGTALÁLHATÓ A NASA HIVATALOS
ARCHÍVUMÁBAN IS,LEGALÁBBIS AMIT TÁVOLRÓL FÉNYKÉPEZTEK."

Az első reakciómat a totális értetlenség jellemezte. Mi célja is lehetett a 20-as expedíciónak (ha egyáltalán létezett???)...ismeretlen forrás szerint a hold túloldalán fekvő IZSÁK kráterben, esetleg környezetében egy meglehetősen rémisztő méretű U.F.O. fekszik. A feladatunk,hogy a rendelkezésre álló fényképek, filmrészletek alapján beazonosítsuk a holdi terület valódiságát, azonban ezt az elemzői tevékenységet már elkezdtük GIMP és egyéb nagyobb nevű programok, és térképek felhasználásával.
Ez a blog, ennek a témának az elemzésére hivatott.

Kutatásaink során, arra jutottunk, hogy bizony több Apollo űrhajó elhaladt a kérdéses objektum felett, hivatalosan azonban csak az Apollo-15 óta tartják nyilván ezt a valamit. Mi azonban azt vettük észre, hogy már az Apollo-11 fotóin, sőt, egyes, Lunar Orbiter fotón is kivehető  a "valami".